Šesti umaški Sea Star Festival počinje u četvrtak navečer u Umagu i donosi dosad produkcijski najjače izdanje uz jednu od najimpresivnijih postava na hrvatskoj obali, koja će lagunu Stella Maris pretvoriti u ogroman plesni podij, izvijestili su organizatori festivala.

Kompletan produkcijski tim već je prije nekoliko dana stigao s više od 15 šlepera opreme i kreativnim rješenjima uz koja će više od 100 svjetskih i glazbenih imena s nekoliko pozornica od četvrtka do nedjelje lansirati novu ljetnu i festivalsku sezonu.

Ovogodišnje izdanje Sea Stara produkcijski će biti oko 40 posto moćnije i kvalitetnije od lanjskog - umaška glavna pozornica Tesla Main Stage prostirat će se do 50 metara širine i bit će nošena jednim od najpoznatijih globalnih razglasa, a postavljen je i ekran od 230 četvornih metara na kojima će VD-ejevi dodatno pojačati nastupe glazbenih zvijezda, najavili su organizatori.

Sea Star će svoja vrata po šesti put otvoriti u četvrtak "CACAO Я:EVOLUTION"-om koji će predstaviti natural high zonu, u suradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima. Z

Za doživljaj partyja pobrinut će se Mose - maestro svjesne glazbe i vizionar zvuka medicine, zatim DJ Tebra, Mr. Forest i Donnie Darko. U petak nastupaju talijanska techno kraljica Deborah De Luca, tech-house velemajstori ARTBAT, vrući DJ Hot Since 82 te jedinstveni INIKO.

Na glavnoj će pozornici euforiju izazvati bendovske regionalne rock senzacije Joker Out, Buč Kesidi i Keni Nije Mrtav, kao i Exitova zvijezda Lanna.

U Nautilus Arenu dolaze Grše, Kuku$, z++, tam & Jymenik, Rouzi te Zevin i Thicc Boi, a divljim valovima Electric Waves stagea zasurfat će Inner Sense, Pablo Panda, Katalina, Kali, Samo Tako b2b Korak, DBFB i Ivan Erjavac.

Glavna pozornica u subotu je rezervirana za novu globalnu zvijezdu Baby Lasagnu i autora velikih svjetskih hitova Johna Newmana, najslušanije DJ-eve današnjice Ofenbach, mladog kalifornijskog producenta i DJ-a Iana Ashera, eurovizijsku favoritkinju Angelinu Mango i mladu talentiranu Vimokshu.

Na Main Stageu nastupit će dio trap-ganga Senidah i Devito, a stižu i regionalni majstori za DJ pultom Vanillaz i Thicc Boi. Nautilus će elektrizirati Victoria, DJ Gumja, Estella Boersma, DJ Jock i Lucius Light, dok će Electric Waves pozornicom zavladati Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić, Marcel i Ana Uzelac b2b DJ Evan.

Nedjelja je rezervirana za najjače i najupornije partijanere. Closing party, sabiranje dojmova, posljednji ples i opraštanje s magičnom lagunom imat će svoj soundtrack, a za njega će se pobrinuti DJ-evi Electric Waves stagea.

Welcome Party // četvrtak, 23. svibanj

Festival svoja vrata otvara u četvrtak, 23. svibnja, uz Welcome day party na kojem će atmosferu zagrijavati jedan od vodećih elektronskih producenata i majstora svjesne glazbe Mose, ekstatični DJ Tebra te organski techno i house vizionari Mr. Forest i Donnie Darko.

Dan 1 // petak, 24. svibanj od 19:00

Glavni festivalski program započinje u petak 20:00, a ulazi su otvoreni od 19 sati. Lineup Tesla Main Stagea na prvom festivalskom danu predvode talijanska techno kraljica Deborah De Luca, tech-house velemajstori ARTBAT, vrući DJ Hot Since 82, jedinstveni INIKO te mlada i talentirana Lanna. Na glavnoj pozornici publiku će rasplesati i bendovske regionalne rock senzacije Joker Out, Buč Kesidi i Keni Nije Mrtav. Prvog dana na pozornicu Nautilus Arene slijeću trap superheroji – gazda tvrdih stihova i predsjednik vrha Billboarda Grše, pioniri i legende trapa Kuku$, autor, producent i vlasnik najvećih hitova z++, mlade gospodarice ritma tam & Jymenik, zvijezda u usponu Rouzi te Zevin i Thicc Boi. Divljim valovima Electric Waves stagea upravljat će Pablo Panda, Kali, Samo Tako b2b Korak, DBFB, Inner Sense i Ivan Erjavac.

Dan 2 // subota, 25. svibanj od 19:00

Druge večeri vrata se otvaraju u 19 sati kada počinje i festivalski program. Tesla Main Stage rezerviran je za mladog kalifornijskog producenta i DJ-a Iana Ashera, autora velikih svjetskih hitova Johna Newmana i njegov Hybrid DJ set, najslušanije DJ-eve današnjice Ofenbach, eurovizijske favorite i finaliste Baby Lasagnu i Angelinu Mango te multitalentiranu glazbenicu Vimokshu. Na istoj pozornici će žariti i paliti opasan dio trap-ganga: Senidah i Devito, a stižu i regionalni majstori za DJ pultom Vanillaz i Thicc Boi. Nautilus Arenu će elektrizirati Victoria, DJ Gumja, Estella Boersma, DJ Jock, Katalina i Lucius Light, dok će Electric Waves pozornicom zavladati Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić, Marcel i Ana Uzelac b2b DJ Evan.

Closing Party // nedjelja, 26. svibanj do 12:00

Festival će završiti Closing Partyjem, koji će trajati do podneva u nedjelju, 26. svibnja, a za nezaboravni finish će se pobrinuti DJ-i s Electric Waves pozornice.

Ulaznice
U prodaji je dostupan ograničen kontingent festivalskih ulaznica po predfinalnoj cijeni od 59 eura. Uz njih su u ponudi i festivalske VIP Gold ulaznice po cijeni 150 eura te jednodnevne regularne ulaznice od 34 eura i jednodnevni VIP Gold od 80 eura. (iPress)