Prvenstvo Hrvatske za kadete u plivanju je održano u petak na zagrebačkim Sveticama od 20.7. do 21.7.2023. Plivački klub Arenu predstavljali su Mia Jadreško, Paola Kovačić, Karlo Krčelić i Loren Benčić.  Zabilježili su izniman uspjeh osvojivši ukupno 5 medalja. Prvi dan natjecanja Mia Jadreško i Karlo Krčelić su osvojili 2. mjesto na 400 slobodno u ženskoj i muškoj konkurenciji, a Paola Kovačić 2. mjesto na 200 leđno. Drugi dan Prvenstva Hrvatske Mia Jadreško je ponovno doplivala do 2. mjesta na 200 delfin, a Karlo Krčelić je ostvario 3. mjesto na 800 slobodno. Paoli Kovačić je izmakla medalja na 100 leđno, te je osvojila 4. mjesto. Loren Benčić kao ulazno godište kadeta zauzeo je 5. mjesto na 200 prsno i 7. mjesto na 100 prsno. U ukupnom poretku među plivačima Hrvatske, Arenini su kadeti među sedam najboljih u otplivanim disciplinama.

Postignutim uspjehom za istaknuti je naše kadetkinje koje su na zimskom i ljetnom Prvenstvu Hrvatske došle 11 puta do medalje. Mia Jadreško je na 3. mjestu, a Paola Kovačić na 10. mjestu najsvestranijih plivačica među 747 registriranih kadetkinja u Hrvatskoj. Osim toga, Mia Jadreško je na 1. mjestu HPS liste Grand Prix natjecanja po broju bodova, a Paola Kovačić na 10. mjestu u sezoni 2022./2023. 

Glavna trenerica PK Arene, Katarina Turčinović i Ana Lučić pripremale su ove plivače na bazenu i u teretani kroz 6 dana u tjednu cijelu godinu. Obje ističu kako je redoviti dolazak na treninge koji se odvijaju i po dva puta na dan, svakodnevni rad na tehnici i iznimna samomotiviranost ovih plivača dovela do uspjeha koji su zajednički postigle.