Za ljubitelje vodenih užitaka i dobre ljetne zabave niti učinak globalne pandemije coronavirusa ne može spriječiti dobre vijesti: aquapark Istralandia otvara svoja vrata 15.06.2021. (utorak) u 10 sati ujutro. Radno vrijeme Aquaparka Istralandia je svaki dan do 15.09.2021. od 10 do 18 sati. 

Čarobni vodeni svijet smješten na površini od 81.000 m², sa 23 veličanstvenih atrakcije ukupne dužine više od 2 km cijevi i sa 5.500m² vodene površine, zapravo predstavlja brojke koje su pretočene u zabavu koja vas očekuje u čarobnom svijetu aquaparka Istralandie. Mnoštvo bazena, pa i najveći bazen na valove na Sredozemlju, površine 2.500m2 kao i atraktivni tobogani ne mare za dobne granice jer je adrenalinska zabava svima na raspolaganju.

Aquapark Istralandia osmišljen je za cjelodnevni boravak, stoga za potpun, ugodan i nezaboravni boravak ima i hidromasažni bazen sa dva nivoa, koji je predviđen za ugodno opuštanje, osvježenje, druženje s obitelji i zajedničko plivanje. Poseban kutak namjenjen je najmlađim i najznačajnijim korisnicima vodenih užitaka ‐ djeci. Dječji bazen I Family pool predstavljaju pravi vodeni raj u kojem mogu nesmetano uživati, a krase ga razne atrakcije poput gusarskog broda, vodenog dvorca i dječjih
tobogana.

Uz već spomenute vodene atrakcije, zabavi tu nije kraj. Animacijski tim pobrinut će se da vaš boravak učini još zabavnijim. Razne igraonice, sportski turniri, natjecanja u bazenu, dječji karnevali, mađioničari, klaunovi i veličanstvena limena glazba i svakodnevni pjena party samo su dio odlične zabave koje možete doživjeti u Aquaparku Istralandia.

Za kratki predah i odmor od zabave i aktivnosti tijekom boravka u vodenom parku, na raspolaganju su raznovrsni ugostiteljski objekti, koji u ponudi imaju cjelovite zdrave obroke, kao i jela s roštilja, salate, voće, tjesteninu, ribu...

Aquapark Istralandia u potpunosti je (osim tobogana) prilagođen i dostupan osobama u invalidskim kolicima. Ulaz je za njih besplatan, dok je za njihovu pratnju osiguran popust na ulaznicu. Svim korisnicima koji slave rođendan u ljetnim mjesecima pružamo mogućnost da na dan rođendana mogu uživati u aquaparku bez plaćanja ulaznice , a i mališanima do 1 m visine ulaz je besplatan. 

Budući da je Istralandia prijatelj životinja, omogućava posjetiteljima da ostave svoje ljubimce na čuvanje. Ova usluga se naplaćuje, te je potrebno prije dolaska rezervirati mjesto za ljubimca.

Parking je u potpunosti besplatan, kao i sav animacijski program i korištenje svih atrakcija i bazena. Dodatno se naplaćuju ležaljke i suncobrani, te ormarići. Gosti koji ne žele ležaljke, na raspolaganju imaju veliku zelenu površinu, na kojoj hlad rade borovi.

Nastavno na mjere popuštanja epidemiloških ograničenja uslijed posebnih okolnosti generiranih globalnom pandemijom coronavirusa izvješćujemo naše korisnike o primjeni preporuka HZJZ (Hrvatski Zavod za Javno Zdravstvo) koji će obilježiti ovu turističku sezonu od kojih su najosnovnije :

1.Fizička udaljenost ‐socijalno distanciranje kojim se savjetuje za sve posjetitelje i zaposlenike pridržavati se pravila fizičke udaljenosti od 1,5 m

2.Dezinfekcija ruku ‐na ključnim pozicijama na više od 20 lokacija u aquaparku postavljeni su dozatori sa gelom za dezinfekciju ruku, a isti se nalaze ispred ulaza u aquapark, pored ugostiteljskih objekata i sanitarnih čvorova.

3.Pozicija ležaljki na sunčalištima je osigurana distancom od 1,5 m gdje spasilac bazena nadzire primjenu i dnevno dezinficira iste

4.Sanitarni čvorovi se dezinficiraju i čiste učestalije, svakih sat vremena

5.Postavljene su zaštitne pregrade na svim ugostiteljskim objektima na mjestima posluživanja I na
blagajnama koja fizički odvaja posjetitelje od zaposlenika

6.vidljivo su označene obavijesti i informacije za posjetitelje posebno vodeći brigu da se u redovima na tornjevima atrakcija poštuje socijalna distanca između posjetitelja od 1,5 m

Djecu čeka nova maskota Landi

Sve gornje navedeno dovodi sigurnost posjetitelja na najvišu razinu , ali ni u kojem obliku neće smanjiti doživljaje po kojima će naši posjetitelji pamtiti jedan drugačije proveden dan pun vodenih užitaka, zabave, animacije i razonode. Istralandia, poznata kao najzabavnija voda u Istri i ove sezone donosi brojna iznenađenja od kojih su najznačajnija:

„Maskota Landi “ – za naše mališane ove sezone nova radost‐ predstavlja se nova maskota aquaparka Istralandia – „maskota Landi“ koja je inače duhovita replika sredozemne medvjedice.

Sredozemna medvjedica „Monachus monachus“ , iliti "morski čovik", ili "medvid", jedan od najugroženijih sisavaca na svijetu, ali ipak obitava u prirodnim staništima u Jadranu. Zaštićena su vrsta i procjenjuje se da ih ima 20 ‐ak u Jadranu.

„Family Pool“ – budući da se nalazi u blizini Spray Kids Arene (interaktivne vodene igraonice ) i Kids Jumping Pool‐a (skakonice za djecu), roditelji mogu bezbrižno uživati u opuštenoj atmosferi sa pogledom na more ‐ zaljev Tarske vale sve u bazenu sa inovativnom tehnologijom za hidromasažu i 4 hidromasažne kade, a istovremeno i nadgledati djecu. Zanimljivi bazen od
prozirnog stakla upravo radi posebnog dizajna predstavlja nezaobilazni kutak za savršenu obiteljsku fotografiju koja će se dugo pamtiti.

U svakom slučaju svima otvoreni poziv da i ove sezone otkriju zašto je najzabavnija voda u Istri
upravo u Aquaparku Istralandia. (ST)