Dragi sugrađani, velika mi je čast i vrlo sam ponosan što se obraćam svima vama u ovom presudnom trenutku za cijelu Vodnjanštinu. Zajedno s mojim timom obišao sam sva naša naselja i razgovarao s velikim brojem vas, mojih sugrađana.

Za samu kandidaturu ste nam dali oko 800 potpisa podrške, u razgovoru s vama smo dobili još tisuću stisnutih ruku, još tisuću vaših riječi podrške!

Hvala vam što nas podržavate, to nam je dalo hrabrosti i snage da u ovom trenutku svi zajedno zaključimo – promjena je itekako moguća!

Najviše sam ponosan na vas mlade, svakodnevno mi stižu vaše poruke podrške i drago mi je da vi mladi u meni i mom timu vidite nadu.

Osjećam kako izlazite iz apatije i kako na ovim izborima imate velika očekivanja od mene i mog tima. Ako se već u nedjelju izborimo za pobjedu, neće biti potrebe da odlazite iz Vodnjanštine i tražite poslove u drugim gradovima i državama! Ja i moj tim ćemo se zauzeti za sve vas!

Zato je jako presudno da izađemo na izbore, da odvojimo tih 15-ak minuta potrebnih za promjenu, da vi mladi kažete svojim obiteljima, roditeljima, djedovima i bakama, da izađu na izbore jer je na prošlim izborima samo dvadeset i pet posto građana izglasalo dosadašnju vlast.

Blizu smo pobjedi već u prvom krugu! Preliminarne ankete su vrlo povoljne za nas, ali opet ponavljam, nema opuštanja, igramo do 90 minute!

Hvala cijelom timu volontera, simpatizera i kandidata Kandidacijske liste grupe birača koju predvodim na dosadašnjem trudu i podršci – zajedno širimo pozitivnu energiju i veliki entuzijazam, osjeća se miris promjene u zraku!

Probudimo se svi zajedno u nedjelju, izađimo na izbore i učinimo našu Vodnjanštinu prekrasnim i najboljim mjestom za život!

Moje ime je Edi Pastrovicchio i ja i moj tim donosimo promjenu! (Izborni stožer)