U subotu, 2.9.2023. u 17 sati počinje povijesna utakmica Umaga koji nakon dugo vremena ponovo nastupa u nacionalnom natjecanju, odnosno 4. HNL. Tijekom zadnjih nekoliko godina NK Umag je redovno preskakao stepenice te se svake godine plasirao u višu ligu, a ove godine su žuto-plavi uspjeli i na najvišoj županijskoj razini te se kvalificirali za 4. HNL.

Sezonu otvaraju utakmicom protiv NK Gospića koji u Umag svakako dolazi motiviran i spreman na tešku borbu. Nogometaši Umaga pokazali su odličan nogomet tijekom pripremnih utakmica, a još su je jednom dokazali utakmicom protiv Funtane prošlog vikenda, u Kupu, svojevrsnom uvertirom u ligu.

Iz NK Umaga pripremaju brojna iznenađenja, a ističe se predstavljanje novih dresova, novo ozvučenje na stadionu, ali i bogata nagradna igra za sve koji kupe ulaznice kojom dobiju svoj broj na nagradnoj igri. Osim navedenoga, očekuju nas i brojna druga iznenađenja. U svakom slučaju, naše dečke možete podržati ove subote na stadionu NK Umaga u Stella Marisu, svojom igrom i borbenošću to su zaslužili!, javljaju iz NK Umag. (iPress)