Duga je i naporna bila protekla sezona za sve selekcije, trenere i upravu kluba. Debitantski nastup u A1 ligi, dugotrajna Jedinstvena kadetska liga, poluzavršnica RH za Juniore te sudjelovanje svih mlađih dobnih selekcija u županijskim i međužupanijskim kvalifikacijskim ligama bili su veliki ispit za „mali klub“ sa Stoje koji je više nego uspješno sve svoje zacrtane ciljeve ostvario.

Županijsko kadetsko finale Stoja-Pazin završilo je očekivano pobjedom Stoje. Nakon početnog zagrijavanja u prvoj četvrtini, domaćini konsolidiraju redove i preuzimaju vodstvo koje ne ispuštaju do kraja susreta. U drugoj četvrtini kadeti Stoje utakmicu uzimaju u svoje ruke te nizom prekrasnih akcija i pojačavanjem tempa odlaze na odmor sa 20-tak koševa razlike. Treća četvrtina je nastavljena u istom tonu pa je trener domaćina u posljednjoj četvrtini povukao kadetsku ekipu sa parketa i dao priliku mlađim predkadetima da osjete draž županijskog finala. Krajnji rezultat glasio je 96:83.

Najefikasniji kod domaćina bili su Ivančić-27, Cetina-17, Jurman-14(4) i Babin-13(2) dok su kod gostiju prednjačili Burić-30(3), Androšić-18 i Travalja-13(1).