Puljanin Davor Komar, član hrvatske boćarske reprezentacije osvojio je na međunarodnom boćarskom turniru 'TATRA CUP 2023.' 'zlato' (1. mjesto u parovima) i 'srebro' (2. mjesto pojedinačno). Davor je iz skupina 'izašao' sa svim pobjedama i nevjerojatnim skorom od 26:3 (8:1 sa Mihova Annom iz Slovačke, 10:1 pobjeda nad slovenskim reprezentativcem Matjažom Bartolom, zatim 8:0 protiv češkog igrača Kaas Ondra, zatim u osmini finala 8:1 protiv mađarskog igrača Gerko Berke), pa u polufinalu sa 9:0 pobijedio češkog reprezentativca Radeka Prohaska i u konačnici u finalu izgubio od aktualnog Paraolimpijskog pobjednika iz Tokyja, Slovaka Andrejčika i tako došao do srebrne medalje.

Već istoga dana popodne, Komar je u paru sa slovačkim reprezentativcem Marjanom Klimčo pobijedio slovenski boćarski par sa 8:1, zatim češki par sa 9:0 i tako su se kao prvi iz skupine probili do polufinala gdje su ih u ponedjeljak dočekali aktualni Paraolimpijski pobjednici iz Tokyja, ali je Komar ovaj puta zajedno sa svojim sportskim kolegom bio bolji rezultatom 5:2.

U finale je par Koman-Klimčo došao ponovo protiv slovenskog para (Matjaž Bartol i Blaž Adamlje) i u vrlo tijesnoj i napetoj utakmici punoj preokreta, punat po punat,  uspjeli su pobjediti sa 3:1 i doći do zlatne medalje, 1. mjesta.