Plivački klub Arena iz Pule svojim  nastupima na ukupno pet od šest održanih Grand Prix mitinga u sezoni 2022./2023. ostvario je sjajne rezultate. Plivači Karlo Krčelić, Loren Benčić, Paola Kovačić i Mia Jadreško osvojili su ukupno 36 medalja od čega čak njih 15 zlatnoga sjaja.

Plivački  Grand Prix mitinzi su inače nakon državnog natjecanja, najkonkurentnija natjecanja na kojima je u prosjeku nastupilo između 400 i 450 plivača uzrastne dobi kadeta i mlađih kadeta iz cijele Hrvatske, te susjednih Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Sezona je započela u studenom sa Grand Prix Sveti Krševan u Zadru i završila proteklog vikenda 03. i 04. lipnja u Zagrebu na posljednjem mitingu ''Žabac'' u organizaciji HAPK Mladost. Kroz čitavu sezonu najuspješnija plivačica PK Arene bila je Mia Jadreško koja je osvojila nevjerojatnih 18 medalja od čega se čak 9 puta popela na najviše postolje osvojivši zlato, te 6 puta srebro i 3 puta broncu.  Uz to na čak tri od četiri mitinga na kojima je sudjelovala proglašena je najuspješnijom plivačicom mitinga po zbroju najvrjednijih rezultata i time zasluženo osvojila pehare.

Na kraju svake sezone zbrajaju se najvrjedniji rezultati iz svake discipline kako bi se dobio ukupni pobjednik Grand Prix sezone 2022./2023. i tu je Mia Jadreško uvjerljivo osvojila ukupnu pobjedu  kao najuspješnija plivačica.  

Uz bok Miji hrabro se borila i ostvarila iznimne rezultate plivačica Paola Kovačić osvojivši ukupno 4 zlatne medalje i 4 srebrne.

Plivači Karlo Krčelić i Loren Benčić otplivali su svoju najbolju sezonu. Karlo Krčelić osvojio je  1 srebro i 7 bronci. Za kraj Loren Benčić, koji je tek ulazno godište kadeta i borio se sa starijim dečkima pri čemu je ostvario fantastičan uspjeh osvojivši  2 bronce u disciplinama 100 i 200 prsno. 

Ovih četvero plivača PK Arene iz Pule sjajnim su nastupima isplivali norme za predstojeće Kadetsko prvenstvo Hrvatske i vrijedno rade kako bi ponovili nevjerojatan uspjeh sa posljednjeg Prvenstva Hrvatske u malim bazenima u veljači 2023. na kojem su osvojili čak 8 medalja od čega 4 zlata, 3 srebra i jednu broncu.

Sav ovaj uspjeh ne bi bio moguć bez predanog rada i ustrajnosti ovih vrijednih plivača, a sve pod palicom njihove trenerice Katarine Turčinović, mag. cin. koja uz pomoć trenerice Ane Lučić, mag. cin. uživa u radu sa ovako predanom i motiviranom djecom koja daju naslutiti da nema straha za budućnost pulskog plivanja.