U subotu dana 25. ožujka 2023., održao se UWW-ov međunarodni turnir 'Refik Memišević-Brale 2023' u Subotici. Hrvač 'Istarskog borca' iz Pule Jure Rajković predstavljao je Hrvatsku u kategoriji kadeta do 65 kilograma u konkurenciji od deset hrvača, a trener reprezentacije bio je Eugen Jakovljević.

Jure je na ovom turniru u kvalifikacijskom krugu pobijedio predstavnika Izraela rezultatom 3:1. Nakon kvalifikacijskog kruga Jure se susreće s predstavnikom Srbije od kojeg gubi rezultatom 6:1. Nakon toga dočekao ga je predstavnik Rumunjske u borbi za treće mjesto. Borba je završia rezultatom 3:3. Nakon ovog kvalitetnog turnira Jure zauzima treće mjesto na postolju. 

Države koje su sudjelovale na turniru: Hrvatska, Mađarska, Izrael, Moldavija, Portugal, Rumunjska, Slovenija i Srbija.

Rezultati po kategorijama, kadeti: 

65 kg   Jure Rajković     3. mjesto

Hrvači 'Istarskog borca' na KUP-u 'Sarajevo 2023'

Također u subotu dana 25. ožujka 2023., održalo se i međunarodno natjecanje 'Kup Sarajeva' na kojemu su nastupili hrvači 'Istarskog borca' iz Pule: Bojan Perkov, Matija Kapustić, Dario Knežević, Slaven Rajković i Mara Perković.

Bojan Perkov hrvao je u kategoriji mlađih dječaka do 32 kg. Jednom izgubljenom borbom u kvalifikacijskom krugu ostao je bez plasmana. Isto tako, Matija Kapustić hrvao je u kategoriji do 32 kg. Jednom pobjeđenom borbom i s dvije izgubljene borbe Matija zauzima peto mjesto.

Dario Knežević hrvao je u kategoriji kadeta do 80 kg. Kroz natjecanje pobijedio je dvije borbe i izgubio u finalu te tako zauzeo drugo mjesto na ovom natjecanju. Isto tako, Slaven Rajković jednom pobijeđenom i dvjema izgubljenim borbama zauzima sedmo mjesto.

Mara Perković hrvala je u kategoriji starijih djevojčica do 60 kg. Na ovom natjecanju zauzima peto mjesto. Treneri koji su pratili hrvače bili su Danijel Bošković i Nebojša Džombić.

Rezultati po kategorijama:

Mlađi dječaci:

32 kg Matija Kapustić 5. mjesto

32 kg Bojan Perkov B.P.

Djevojčice:

60 kg Mara Perković 5. mjesto

Kadeti:

80 kg Slaven Rajković 7. mjesto

80 kg Dario Knežević 2. mjesto