Kratko je trajao zimski odmor košarkaša Stoje iz Pule koji će već ove subote 7. siječnja 2023. godine od 19 sati otvoriti drugi dio sezone Prve muške lige te će u okviru 13. kola na svom parketu dočekati ekipu Samobora.

Košarkaši Stoje nakon odličnog otvaranja prvenstva te pobjede nad dosad neporaženim Dubrovnikom koji trenutno zauzima prvo mjesto u prvenstvu, zaredali su 8 poraza u nizu, da bi dojam popravili sa dvije vezane pobjede, protiv Puntamike Zadar u Puli, te protiv Mladosti u Zagrebu prije kraja prvog dijela sezone, tako da trenutno zauzimaju 10. mjesto na ljestvici sa omjerom pobjeda i poraza 3:9.

U odnosu na prvi dio sezone igrački kadar Stoje napustili su Amerikanac Evan Wardlow te Marko Dukić, dok je od prinova iz redova KK Joker iz Sombora pristigao Strahinja Grujanić, 22 godišnji krilni igrač, s time da je roster Stoje za subotnju utakmicu znatno oslabljen zbog bolesti (zasigurno neće nastupiti prvi playmaker Filip Gustovarac), pa je pitanje u kojem će sastavu košarkaši Stoje istrčati na parket u subotnjem susretu sa Samoborom.

S druge strane, gosti iz Samobora trenutno drže 11. poziciju na ljestvici sa omjerom pobjeda i poraza 2:10, te su u prvom susretu ove dvije ekipe gosti iz Samobora slavili sa + 2 koša prednosti nakon postignutog koša u praktički zadnjoj sekundi, tako da nas u subotu svakako očekuje zanimljiv i neizvjestan dvoboj u kojem će domaći košarkaši tražiti put do pobjede te pokušati uzvratiti za jesenski poraz.

Utakmica Stoja-Crikvenica igra se u subotu 07.01.2023. od 19:00 sati u dvorani ŠSD Stoja.

Ulaznice za utakmicu KK Stoja - KK Samobor u pretprodaji po cijeni od 3,00 EUR-a moguće je kupiti putem platforme entrio.hr na ovom linku.

Ulaznice za tribine biti će moguće kupiti i na ulazu u dvoranu na dan utakmice.