Nakon prošlogodišnjeg sjajnog debija, traži se karta više za novo izdanje najboljeg regionalnog festivala Gates of Agartha. Za ovaj spektakularni događaj, koji će 7. i 8. lipnja pružiti vrhunski doživljaj elektronske glazbe u rekordnom su roku rasprodane sve VIP i backstage ulaznice.

U povijesnom okruženju nekadašnjeg kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu bit će velika gužva, a plesat ćemo uz svjetske DJ zvijezde Adriatique, Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Seth Troxler, TSHA, Avantgart Tabldot i druge. Ovogodišnji novitet je i "day zero" event u pulskom Kaštelu 6. lipnja.

Regionalne ulaznice po nižoj cijeni dostupne su još samo do četvrtka, 25 . travnja, a možete ih kupiti putem linka https://www.entrio.hr/event/gates-of-agartha-cave-romane-2024-17926

Vrata Agarthe dvodnevna su odiseja povijesnom regijom Istre i Hrvatske, koja spaja prošlost i sadašnjost te nudi pogled na njezinu bogatu povijest i živopisnu kulturu. Cave Romane, drevni je kamenolom iz rimskog doba koji je odigrao ključnu ulogu u izgradnji pulske Arene pod zapovjedništvom cara Vespazijana. Uklesan u 50-metarske zidove od vapnenca i smješten u malom selu Vinkuran, stoji kao podsjetnik na drevno umijeće i arhitektonsku ostavštinu Rimskog Carstva. Legenda kaže da je špilja Romane bila sveto mjesto za drevna plemena i mistična bića.

Gates of Agartha se održava uz podršku Turističke zajednice općine Medulin. Sve dodatne informacije o festivalu možete pronaći na web stranici http://www.gatesofagartha.com/. (iPress)