DJ Solomun noćas je dobro zagrijao oko 4 do 5 tisuća mladih ljubitelja elektronske glazbe koji su oduševljeno dočekali četverosatni set jednog od najboljih glazbenika elektronske scene.

Najbolja imena svjetske scene elektronske glazbe do srijede, 6. srpnja, gostuju u pulskoj Areni koja je oduševila posjetitelje koji su na Pula Music Week pristigli iz cijelog svijeta. Pula ovih dana uistinu diše s mladim turistima kojima je prilagođena i ponuda na pulskoj Rivi i oko Arene tako da je atmosfera u gradu sjajna.

Zagrijavanje je sinoć krenulo u 19 sati s After Affairom te Johannesom Brechtom, a u ponoć je, Arenu je zapalio slavni DJ Solomun.

King Solomun, podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, dobitnik je brojnih glazbenih nagrada, među kojima je nagrada za najboljeg DJ-a i producenta koju dodjeljuju Mixmag i Groove Magazin.

Festival je u četvrtak svojim nastupom otvorila slavna južnokorejska producentica i DJ-ica Peggy Gou. 

Kao i prvog dana festivala, i danas zagrijavanje počinje od 19 sati kad se vrata Arene otvaraju za posjetitelje.

Partijanere večeras očekuje Disclosure DJ, u nedjelju Tale of Us, u ponedjeljak Boris Brejcha, u utorak Charlotte de Witte te u srijedu, za kraj, Black Coffee. (T. Sošić, I. Modrušan, M. Iveša)