Nakon dvogodišnje pauze zbog epidemioloških uvjeta, Općina Kanfanar u suradnji s Društvom Naša djeca Kanfanar planira organizaciju zimskog kampa za učenike osnovne škole, uz domaćinstvo Općine Rešetari i Društva Naša djeca Rešetari.

Zimski kamp bit će organiziran od 3.1.2023. do 7.1.2023. godine.

Smješaj za djecu osiguran je u Cerničkoj Šagovini u namjenski uređenom objektu za školu u prirodi, gdje postoje svi uvjeti potrebni za smještaj, prehranu, zabavu, animaciju i sportske aktivnostih kampera. Za djecu će tijekom boravka u Slavoniji biti organizirane različite edukativne, zabavne i sportske aktivnosti, zanimljivi izleti te događanja s puno novih iskustava. U pratnji djece bit će stručne osobe iz Društva Naša djeca Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa te pripremu obroka za djecu.

Općine Kanfanar osigurava sredstva za prijevoz i animacijske aktivnosti, dok roditelji sudjeluju u trškovima prehrane (5 obroka dnevno) iznosom od 600,00 kuna.

Zainteresirani za boravak u zimskom kampu trebaju ispuniti prijavnicu koja je dostupna na internet stranicama Općine Kanfanar ili na ovom linku, te ju dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 19.12.2022. godine. (iPress)