Saborska zastupnica i predsjednica pulskog SDP-a Sanja Radolović bit će na predstojećim lokalnim izborima kandidatkinja te stranke za gradonačelnicu Pule, odlučio je u ponedjeljak navečer pulski gradski odbor SDP-a.

Formalnu odluku o njezinoj kandidaturi jednoglasno su donijeli članovi gradskog odbora stranke, iako se i prema neformalnoj predizbornoj kampanji koja je proteklog vikenda pokrenuta na mnogim plakatnim mjestima u Puli, već dalo naslutiti da će upravo Radolović biti SDP-ova kandidatkinja za pulsku gradonačelnicu.

"Ono što u ovom trenutku mogu reći je da ću u utorak 9. ožujka u Puli predstaviti svoju kandidaturu i program. Drago mi je da je gradski odbor, na prijedlog Predsjedništva, odluku o mojoj kandidaturi donio jednoglasno", izjavila je za Hinu Sanja Radolović

"Kampanja će svakako biti jako zanimljiva a posebnim billboardima koji su se prije par dana pojavili uz prometnice, jasno smo već sada poručili što ćemo učiniti za naš grad", rekla je Radolović.

Dodala je kako će njena predizborna kampanja biti drugačije orijentirana nego do sada te će imati, kako je rekla "glavu i rep".

(Hina)