- Parkiranje je veliki problem svima koji imaju razloga otići na dulje vrijeme automobilom u Jeretovu ulicu u Puli, kod hotela Veli Jože. Gostima hotela, stanarima i njihovim gostima se redovito, gotovo svakodnevno naplaćuju kazne i 'paukom' dižu automobili. Iako je to jednosmjerna ulica u kojoj parkirani automobili ne otežavaju odvijanje prometa.

Evo, i jutros sam fotografirala kako odvoze automobil nekog stranca - gosta u Hotelu ili privatnom smještaju. Prije njega pripremali su se podići automobil pulske registracije, onaj moga susjeda, koji je bio u blizini pa ga je uspio maknuti ali je svejedno zaradio kaznu od 500 kuna.

S obzirom da Pulaparking ni nakon 30-tak godina postojanja unatoč obećanjima i najavama raznih pulskih garnutira na vlasti nije sagradio niti jednu parking kuću, već isključivo naplaćuje javnu površinu i paukom diže 'sve što može', umjesto samo automobile koji otežavaju ili onemogućavaju protok prometa. A bilo bi logično da Pulaparking nama stanarima u blizini iscrta bijele parkirne linije upravo u tom dijelu jednosmjerne ulice, baš kao i u drugim kvartovima u Puli. 

Stanari ni njihovi gosti ovdje stvarno nemaju gdje parkirati, a Pulaparkingu je najjednostavnije svako jutro svratiti u ovaj dio ulice Rikarda Katalinića Jeretova, paukom podići auto i 'zgrnuti pare' bez puno muke i bez puno razmišljanja kako riješiti gorući problem u Puli, piše ljuta čitateljica.