Porečane i mnogobrojne goste u 2024. godinu svojim hitovima uvest će jedna od najvećih zvijezda hrvatske scene – Petar Grašo. Uz taktove njegovih najpoznatijih pjesama poput „Ako te pitaju“, „Ko nam brani“, „Moje Zlato“, „92“, „Voli me“ i brojne druge, Poreč će zasigurno i ove godine biti jedna od najtraženijih novogodišnjih destinacija u Hrvatskoj.

Osim tradicionalnog velikog dočeka na Trgu slobode uz Petra Grašu, na Trgu Matije Gupca održat će se paralelni funky doček na Trgu Matije Gupca, doček za najmlađe na Staru godinu u podne, kao i već tradicionalna repriza dočeka.

I ove su se godine Gradu Poreču-Parenzo u organizaciji događaja pridružile Turistička zajednica Grada Poreča, Valamar Riviera i Plava laguna, a troškovi organizacije dijele se na četiri jednaka dijela što predstavlja odličan primjer suradnje između javnog i privatnog sektora. Dodajmo tome kako su u tijeku intenzivne pripreme novog izdanja Adventa Poreč, koji će tijekom prosinca u porečkoj starogradskoj jezgri ugostiti brojne koncerte, predstave, besplatno klizalište i dodatna događanja, uz razne novitete. (iPress)