Sea Star festival, koji će se 19. i 20. svibnja održati u umaškoj laguni Stella Maris, dosad je prodao već dvije trećine kapaciteta, a očekuje se dolazak publike iz više od 35 zemalja svijeta, objavio je organizator festivala.

Prema Entriovoj službenoj top listi prodaje Sea Star je trenutno najprodavaniji događaj u Hrvatskoj, a uz finiš internacionalne kampanje očekuje se da će ovogodišnje izdanje prestići i ono iz rekordne 2017. godine.

Publika Sea Stara u Umag će se uputiti iz više od 35 zemalja s nekoliko kontinenata. Osim domaćih prednjače fanovi iz Slovenije, Italije, Njemačke, Austrije, Nizozemske, Velike Britanije, Belgije, Španjolske Češke, Slovačke, Mađarske, Skandinavije i zemalja regije, no ulaznice su se prodale i u SAD-u, Kanadi, Brazilu, UAE-u, Izraelu, Egiptu, Australiji, Novom Zelandu, kao i na Tajlandu.

I smještajni kapaciteti se pune velikom brzinom. Na službenoj stranici festivala dostupna su ostala mjesta u festivalskom kampu, apartmanima Polynesia i Katoro te sobe u hotelu Residence Garden Istra.

Peto izdanje Sea Stara u umašku lagunu Stella Maris Resort Plava Laguna dovodi vrlo jaku postavu izvođača.

Program u petak predvode jedan od najvećih svjetskih hitmakera Robin Schulz, uz kojeg stižu i Mahmut Orhan, trap heroji Senidah i Hiljson Mandela, sjajni b2b setovi Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević te DJ Jock & Shipe te tim Electric Waves pozornice na čelu s Ilijom Rudmanom.

U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sletjeti giganti The Prodigy, techno superzvijezda Indira Paganotto, regionalan trap best of koji uključuje Krankšvestere, Gršu, 30Zonu, Foxa & Surreala, Ružno pače, Podočnjake, Miach, Micka Lifu, TTM, Masayah i Thicc Boia, kao i Electric Waves postava predvođenu Ian F-om i Marcelom. (Hina)