Nakon što su izronili iz bazena vaterpolski reprezentativci svim su ženama čestitali njihov dan.

U trenutačno vrlo užarenoj atmosferi na zagrebačkim bazenima Mladost, gdje danas počinje World Aquatics Svjetski kup u vaterpolu, Barakude održavaju naporne treninge kako bi čim spremnije dočekale 5 svjetskih reprezentacija koje će kao i oni, u narednih tjedan dana pokušati izboriti kvalifikacije za Superfinale Svjetske lige.
Unatoč potpunoj koncentraciji na prvu utakmicu turnira koja ih očekuje danas u 19 sati, obratili su se svim damama te im zahvalili na potpori.

- Čestitke svim ženama, svim damama njihov velik dan, osmi mart. Želimo vam da svakog dana budete zadovoljne i sretne. Velik pozdrav od vaših Barakuda! – čestitku je u ime cijele reprezentacije uputio kapetan Ivan Krapić.
Prije današnje utakmice protiv SAD-a, najsretnije dame koje se požure te ispred bazena potraže svoju ulaznicu za bodrenje Barakuda tijekom turnira, imat će priliku i uživo upoznati neke od reprezentativaca, dok će onim najsretnijima biti uručene i ruže.

Ima li išta bolje nego večer završiti u takvom društvu te u prekrasnom ambijentu bazena uz Savu gromoglasnim navijanjem i potporom pozdraviti aktualne europske prvake.

Ulaznice putem sustava ulaznice.hr nestaju velikom brzinom, fan zona oko bazena već se polako puni, atmosfera se nabrijava...
Vidimo se na bazenu!
Barakude!