Dosadašnja voditeljica Odsjeka za zaštitu i redarstvo dobila je ovlaštenje gradonačelnika za obavljanje poslova pročelnice Upravnog odjela za lokalnu i mjesnu samoupravu na kojem će od 1. travnja zamijeniti Nebojšu Nikolića. 

„Zahvaljujem kolegi Nebojši Nikoliću na dosadašnjem radu i želim sve najbolje kolegici Andrei Peruško. Na mjesto pročelnice, kolegica dolazi upravo iz Upravnog odjela za lokalnu i mjesnu samoupravu na kojem je dosada vrlo predano i odgovorno vodila Odsjek za zaštitu i redarstvo. Upoznata je s poslovnim procesima kao i s izazovima s kojima se susrećemo svaki dan. Jedini cilj nam je raditi u interesu grada”, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić.

Dosadašnji pročelnik, sukladno zakonskim propisima, vraća se na radno mjesto viši savjetnik - specijalist za poslove pravnog zastupanja u Odjelu za lokalnu i mjestu samoupravu, na koje je raspoređen.

Andrea Peruško po struci je magistra ekonomije. U Gradu Pula – Pola zaposlena je od lipnja 2023. godine. U njenom prethodnom radnom iskustvu posebno se ističu poslovi računovodstva, poslovnog planiranja i izvještavanja, a radila je i kao stručnjakinja za ljudske potencijale. (iPress)