Hoću knjigu je knjižarski lanac koji je osvojio srca mnogih ljubitelja knjige diljem Hrvatske i šire.

U petak, 1. prosinca u Max Cityju u Puli otvaraju svoju jedanaestu knjižaru koja će postati prava oaza za sve ljubitelje pisane riječi. U ovoj knjižari očekuje vas bogata ponuda novih i popularnih naslova, klasika ali i memorabilije, igračaka za djecu i društvenih igara.

U ugodnom knjiškom kutku u sklopu knjižare svatko će se moći opustiti i uživati u ovim hladnim zimskim danima. Službeno otvorenje je 1. prosinca u 9 sati – prve kupce očekuju i prigodni darovi iznenađenja.

Otvorenje će obilježiti i specijalni kviz znanja kojeg će u petak, 1. 12. u 19 sati ekskluzivno moderirati poznati lovac Dean Kotiga! U novoj Hoću knjigu knjižari na 1. katu Max Cityja natjecati će se 10 timova.

Svi koji nisu dovoljno hrabri za upuštanje u kvizaške okršaje, moći će uživati u jedinstvenom javnom nadmetanju znanja pod vodstvom popularnog lovca Kotige. I u danima nakon otvorenja u novoj Hoću knjigu knjižari u Max Cityju očekuju vas brojne aktivnosti - druženja s autorima, dječje radionice, promocije knjiga.

Djecu će naročito razveseliti Mini noć Harryja Pottera u petak, 8. 12. s početkom u 19 sati, na kojoj ih očekuju radionica izrade čarobnih štapića, skrb za magična stvorenja i slikanje u plaštu nevidljivosti.

Detaljan raspored svih aktivnosti provjerite na LINK. Vidimo se u Hoću knjigu u Max Cityju u Puli na Stoji – novom raju za sve knjiške moljce! (ST)