Iz Općine Motovu obaviještavaju svoje mještane da će od ponedjeljka, 26. lipnja 2023. godine od 8 sati Usluga d.o.o. Pazin započeti podjelu kartica za polupodzemne spremnike u starogradskoj jezgri Motovuna.

Polupodzemni spremnici postavljeni su na lokacijama: početak Barbacana (kojem gravitiraju Anticov i Resselov trg, ulice Kandlerova, Morteanijeva, Mure, Velog Jože i gornji dio ulice Gradiziol), kraj Barbacana (kojem gravitiraju gornji dio ulice Borgo i dio ulice Joakima Rakovca), Gradiziol kod ulaznog stupića (kojem gravitiraju donji dio ulice Gradiziol i ulica Fossal) te ispod ulice A. Garbizze (kojem gravitiraju ulica A. Garbizze, Beletićeva, Rialto i donji dio ulice Borgo).

Pozivamo se sve stanovnike i vlasnike kuća u starogradskoj jezgri Motovuna da od 26. lipnja 2023. godine u zgradi općinske uprave preuzmu svoje kartice za odlaganje otpada.

U ponedjeljak 3. srpnja 2023. godine će se posljednji put obaviti prikupljanje otpada na kućnom pragu te će se istog dana započeti povlačenje zelenih spremnika, izvijestili su iz Općine Motovun. (iPress)