Kako je i najavljeno na siječanjskim susretima s građanima u mjesnim odborima, gradonačelnik Pule Filip Zoričić nastavlja susrete u sklopu Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru.

„Kako sam i najavio, želja mi je razgovarati s građanima i to je razlog mog dolaska u mjesne odbore; da se susretnemo, da mi kažu što ih muči i da pokušamo zajedno pronaći rješenje", rekao je gradonačelnik.

Drugi krug obilazaka svih mjesnih odbora na području Pule započet će u ponedjeljak, 13. veljače 2023., u mjesnim odborima Stari Grad, Monte Zaro, Arena i Šijana, a nastavit će se iduća tri dana u mjesnim odborima Gregovica, Monvidal, Kaštanjer, Vidikovac, Stoja, Sv. Polikarp – Sisplac, Veruda, Nova Veruda, Štinjan, Veli Vrh, Valdebek i Busoler.

Tjedan nakon susreta gradonačelnika s građanima, 20. i 21. veljače, održat će se i tematske sjednice u mjesnim odborima Veli Vrh, Štinjan, Valdebek i Busoler na koje su pozvani direktori gradskih trgovačkih društava.

Podsjetimo, gradonačelnik Zoričić jednom će mjesečno tijekom 2023. godine posjetiti svaki od 16 gradskih mjesnih odbora. Građani se pozivaju da prate navedene termine prisutnosti gradonačelnika u njihovim mjesnim odborima i odazovu im se. 

Termini obilazaka mjesnih odbora u veljači nalaze se u privitku.(iPress)