Čarolija Adventa u Puli je krenula! Svjetlo, mirisi fritula, kuhanog vina, smjeh i glazba ispunili su cijel središte grada. Svjetlo nade s prve Adventske svijeće uz fantastični zbor Encijan upalio je gradonačelnik Filip Zoričić. 

Ipak, najveselije je bilo u Parku grada Graza gdje je Marek zabavljao velike i male a otvoren je i Poštanski ured Djeda Mraza.

Uz Line up Alen Sforzina, Sandro Stehlik, Glocke, Sish Mish i Martii i Zerostrasse se pridružuju otvorenju Adventa koji traje do 8. siječnja.

Glazbeni program na Portarati otvorili su Kuzma & Shaka Zulu, dok je na Danteovom trgu sve zagrijavao DJ Alex. 

Na Bunarini 6. prosinca čekamo Sv. Nikolu, dok Djed Mraz stiže u pratnji moto kluba Twin Horn. Od 10. prosinca besplatno će prometovati i adventski vlakić. U Parku grada Graza čekaju nas brojni zabavni programi i predstave uz veseli luna park, svjetleće hodače na štulama i štošta drugo. Za slanje božićnih želja na raspolaganju će biti Poštanski ured Djeda Mraza.

Messerschmitt 2. prosinca svira na Portarati dok na na Danteovom trgu istu večer zabavlja DJ Mylo koji je na sceni preko 20 godina. U svojem glazbenom putovanju zabavljao je publiku od Bourgignona do Uljanika, od Šibenika do Zagreba. Poznat po snažnim zvukovima Trance-a za Advent je pripremio praznični set uz koji možete i zaplesati. 

Na Forumu se od 3. prosinca otvara i klizalište. (iPress)