Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće objavilo je u petak, 1. srpnja 2022. godine Listu reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj 2022./2023. godini po dobnim skupinama i objektima na području grada Pule.

Za narednu pedagošku godinu sva djeca koja su imala 10 ili više bodova dobila su svoje mjesto u vrtiću. Riječ je o ukupno 325 djece, odnosno 217 za jaslice i 108 za vrtić.

Lista reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2022/2023 po dobnim skupinama i objektima i pripadajući prilozi objavljeni su na oglasnim pločama dječjih vrtića i na službenim web stranicama Grada Pule (www.pula.hr) te službenim stranicama DV Pula (www.dvpula.hr) DV Mali svijet (www.dvmalisvijet.hr)  i DV-SI Rin Tin Tin Pula-Pola (www.rintintin.hr).

Roditelji djece koja će biti upisana u dolje navedene vrtiće, bit će pozvani ili trebaju nazvati dječji vrtić kako bi dogovorili termine inicijalnih razgovora.

Roditelji čija su djeca primljena u Dječji vrtić Pula i Dječji vrtić Mali svijet na stranicama vrtića preuzet će upitnik za roditelje te ga ispunjenog donijeti u vrtić u zakazanom terminu zajedno sa ostalom dokumentacijom.

Za djecu upisanu u Dječje vrtiće Pula, Mali svijet i Rin Tin Tin, roditelji će biti obaviješteni od strane vrtića u svezi obavljanja individualnih razgovora, a za djecu upisanu u dječje vrtiće drugih osnivača roditelji trebaju nazvati dječji vrtić kako bi dogovorili termin inicijalnih razgovora.

Lista reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2022/2023. nalazi se na ovoj poveznici. (iPress)