Zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić u četvrtak, 26. svibnja 2022. godine u pulskoj Komunalnoj palači održala je prijem za 11 najboljih maturanata u školskoj 2021./2022. godini i njihove ravnatelje. Prijemu je prisustvovala i pročelnica nadležnog Upravnog odjela za društvene djelatnosti i mlade Grada Pule Ivana Sokolov.

„Dragi maturanti, čestitam vam na uspješno privedenom kraju jednog važnog životnog razdoblja i postignutim odličnim rezultatima, jer je veliki uspjeh biti među 11 najboljih srednjoškolaca. Želim vam da uspješno položite državnu maturu i upišete se na željeni fakultet. I naravno, da se nakon školovanja vratite u Pulu, jer nam trebaju mladi i obrazovani kadrovi – naša djeca“, rekla je zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić.

Maturantima koji ulaze u svijet rada poželjela je puno uspjeha, što brži pronalazak posla i uspješnu karijeru u odabranom zanimanju.

Najbolji ovogodišnji maturanti su: Anamarija Bukovnik iz Glazbene škole Ivana Matetića-Ronjgova, Anamarija Lešković iz Škole za odgoj i obrazovanje Pula, Ana Pašić iz Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna, Luana Stepčić iz Škole za ugostiteljstvo, turizam i trgovinu, Ester Radolović iz Srednje talijanske škole Dante Alighieri, Samuel Moscarda iz Tehničke škole, Petra Grgorinić iz Ekonomske škole, Mateo Petrić iz Industrijsko-obrtničke škole, Roberto Bogdanoski učenik Medicinske škole, Maja Šebelić iz Gimnazije i Paola Čubić iz Strukovne škole, javljaju iz Grada Pule. (iPress)