Mlađi muškarac iz Pule smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja su u subotu u 18.25 sati dogodila u Dukićevoj ulici u Puli, izvijestila je istarska policija.

Prometna nesreća se dogodila kada je 33-godišnjak upravljao osobnim automobilom renault twingo pulske registracijske oznake kolnikom Dukićeve ulice. Dolaskom do raskrižja sa kolnikom Šandaljske ulice u kočenju je, iz neutvrđenih razloga, automobilom prešao u desno van kolnika i prednjim dijelom automobila naletio na metalni nosač znaka i betonski stup dvorišne ograde, nakon čega se automobil prevrnuo na krov i zadnjim desnim bočnim dijelom udario u stablo gdje se i zaustavio.

Uslijed siline udarca Puljanin je zadobio teške tjelesne ozljede zbog čega je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je oko 20.30 sati preminuo.

Policijski službenici su sukladno nalogu nadležnog županijskog državnog odvjetnika na mjestu događaja obavili očevid. Nad tijelom preminulog naložena je obdukcija, a obaviti će se i tehničko vještačenje vozila.

Na mjestu događaja intervenirali su i vatrogasci, a nakon okončanog očevida cesta je opet otvorena za promet u 20.45 sati. (iPress/Foto: Saša Miljević/PIXSELL)