Zorane,
vidim da objavljuješ moje fotografije koje su javno dostupne. Za razliku od toga, nikada nećemo vidjeti tvoje fotografije s tajnih sastanaka na Braču, na kojima si bio sa svojim sankcioniranim rođakom. Ali to je sad čak manje važno. Imam za tebe dva nova pitanja, na koja očekujem da ćeš odgovoriti pred novinarima u 17:00:

1. JESI LI, ZORANE MILANOVIĆU, JUČER KONTAKTIRAO PREDSJEDNIKA VLADE NAMA SUSJEDNE DRŽAVE KAKO BI TE SPOJIO S IZABRANIM PREDSTAVNIKOM NACIONALNE MANJINE IZ TE DRŽAVE S CILJEM DA TE PODRŽI ZA MANDATARA?

2. JE LI PROTUUSTAVNO DA SE OD PREDSJEDNIKA STRANE VLADE TRAŽI DA UTJEČE NA SASTAVLJANJE HRVATSKE VLADE?
P.S. Pazi što ćeš odgovoriti jer je ovo preozbiljno da bi se izmotavao i lagao, objavio je Butković na facebooku.

Milanović na press konferenciji nije htio odgovoriti na Butkovićevo pitanje ali je otkrio kako se čuo s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom.

Nakon velikog Milanovićevog gafa, Butković likuje na Fejsu 

Drugi put u sat vremena na Facebooku se oglasio ministar Oleg Butković. Ponovno se obratio predsjedniku Zoranu Milanoviću, koji je na nedavno održanoj pressici poručio da neće odgovarati na Butkovićeva pitanja.

- Zorane, znaš onu narodnu: "Sam pao, sam se ubio!" Ja sam ti postavio dva pitanja u kojima nisam rekao kojeg stranog državnika si jučer kontaktirao radi podrške manjinskog zastupnika, a ti si sam rekao da je riječ o Viktoru Orbanu. Izborni poraz ti je očito poremetio koncentraciju. P.S. Hvala ti što si, doduše nesvjesno, priznao i potvrdio čime se baviš, poručio je u najnovijoj objavi Butković i objavio video. (iPress)