„Nakon više od mjesec dana priprema, duh božićnih blagdana polako, ali sigurno udomaćio se među zidinama Trsatskog kaštela, a vesela prosinačka atmosfera već se može namirisati u zraku. Sa sigurnošću možemo reći – ove će godine blagdani na Gradini biti uistinu magični“, najavljuju organizatori.

Čarobnu atmosferu stvorit će jedinstvene blagdanske dekoracije, a ove godine novitet je unikatna violina visine šest metara, u potpunosti optočena lampicama te zanimljiv božićni kutak u spilji koji će najviše razveseliti najmlađe.

Manifestacija ove godine donosi 17 programa, u kojima će posjetitelji moći uživati tijekom prosinca pa sve do 7. siječnja 2024. godine, svakog dana od 16.00 sati te vikendom od 12.00 sati.

Svakog petka i subote održavat će se live svirke i nastupi DJ-eva, a iz programa valja izdvojiti Gradina Kids day – dječji adventski dan koji će se održati 9. prosinca i bit će posvećen zabavi za najmlađe. Zabava će biti obogaćena nezaobilaznim punktovima s blagdanskim delicijama i kuhanim vinom. (iPress)