Grad Pula objavio je Poziv za dodjelu termina za 10 programa u Amfiteatru u razdoblju od 15. lipnja do 31. kolovoza 2023. godine.

Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje djelatnosti u okviru kojih se prijavljuju na Javni poziv.

Prijave se podnose na Prijavnici za dodjelu termina u Amfiteatru za 2023. godinu koja se može preuzeti na mrežnoj stranici Grada Pule www.pula.hr.

Rok za podnošenje prijava je do 15. siječnja 2023. godine odnosno do popune termina.

Prijave na Javni poziv podnose se isključivo na obrascu Prijavnica za dodjelu termina u Amfiteatru 2023. u PDF formatu slanjem na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Prijavnicu nije potrebno ispisivati i slati u papirnatom obliku.

Grad Pula naknadno može zatražiti od prijavitelja dostavu dokumentacije i u izvorniku.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 052/371-911, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u Upravnom odjelu za kulturu i razvoj civilnog društva Grada Pule, Sergijevaca 2/2, Pula.

Poziv za dodjelu termina za programe u Amfiteatru i prateći dokumenti nalaze se na poveznici: https://www.pula.hr/hr/novosti/zahtjevi/detail/24052/poziv-za-dodjelu-termina-za-odrzavanje-programa-u-amfiteatru-za-2023-godinu/ (iPress)