Jedan od najpopularnijih kršćanskih glazbenih sastava, australski Hillsong United, u sklopu svoje europske turneje "Are We There Yet" nastupit će 3. lipnja u pulskoj Areni, objavio je organizator koncerta Bono Records.

S više od dvije milijarde pregleda njihovih pjesama na video kanalima, grupa koja dolazi iz Australije postala je glas žanra koji je po zadnjim statistikama Billboarda šesti po slušanosti i prodaji u svijetu.

Grupa je izdala šest studijskih i 15 live albuma, te je osvojila 11 Dove nagrada, koja je najveća nagrada za žanr suvremene kršćanske glazbe, te Grammy za pjesmu “What a Beautiful Name”.

Publika će moći čuti pjesme s njihovog zadnjeg albuma “Are We There Yet”, kao i uspješnice "Oceans", "What a Beautiful Name", "From the Inside Out" i dr.

Na pozornici će im se pridružiti vodeća glazbena imena žanra iz regije kao što su Nico Battaglia (IT), Noel Richards (UK), Ivana i Marija Husar (HR), Bruno Krajcar (HR), Emanuel (HR), Andrej Grozdanov (HR), Zbor Mihovil (HR), Svetnik i Utrip Kraljestva (SLO), te Darijo Šehić (SRB) uz gošću Ninu Badrić (HR). (Hina)