Večeras na Kaštelu u Puli počinje višednevni Open Season Fest koji otvara legendarni Vlatko Stefanovski. Za razliku o prethodnih godina, ovogodišnje izdanje festivala podijeljeno je na dva vikenda - 03. i 04. lipanj i 10. i 11. lipanj 2022. g. - tijekom kojih će publiku zabavljati i svojom glazbom oduševljavati ukupno pet regionalnih renomiranih umjetnika i glazbenih sastava: uz Stefanovskog stiže nam Massimo, Hladno pivo, Ida Prester & Lollobrigida, ABOP (After je bolji od partija), Denis & Denis i DJ Mario Kovač.

Festival se održava se u organizaciji Marijana Quarante i Incognito Agency. Koncerti će se održati u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre, na otvorenom, na jednoj od najljepših ljetnih pozornica u Puli. Nakon osam godina na pozornicu pulskog Kaštela sa svojim bendom popet će se makedonski virtuoz na gitari Vlatko Stefanovski.

Stefanovski je gitaru je počeo svirati s 13 godina, a već u adolescentskoj dobi osnovao je grupu 'Leb i sol'. Grupa je postala jedna od najznačajnijih na glazbenoj sceni bivše Jugoslavije.

Ulaznice za koncert Vlatka Stefanovskog svi zainteresirani mogu i danas kupiti u baru Bass u Puli, na Entrio prodajnim mjestima te online na www.entrio.hr po cijeni od 150 kuna. Koncert započinje u 21 sat. 

U subotu, 04. lipnja 2022. g. pozornicu preuzimaju karizmatična Ida Prester & Lollobrigida te zagrebački glazbenici okupljeni pod imenom ABOP (After je bolji od partija). Idi Prester & Lollobrigidu te zagrebačkom ABOP-u, na pozornici će se 4. lipnja pridružiti i riječke electro-pop legende Denis & Denis i to u originalnom sastavu s Marinom Perazić i Davorom Toljom! 

Ulaznice za ovaj događaj svi zainteresirani mogu kupiti u baru Bass u Puli, na Entrio prodajnim mjestima te online na www.entrio.hr po cijeni od 100/120 kn. (iPress)