Porečko ljeto, nezaboravna ljetna manifestacija počinje u petak,  21. lipnja 2024. kada je na programu koncert otvorenja koji će na porečkoj rivi trajati od 20 do 23 sata, a koji posjetiteljima poklanja Valamar Riviera u suradnji s Gradom Porečom-Parenzo i Turističkom zajednicom Grada Poreča.

Koncert započinje nastupom Natali Radovčić, natjecateljice popularnog pjevačkog showa The Voice Hrvatska. Publiku će nakon nje zabavljati Toni Šimonović, The Voice polufinalist, a nešto kasnije grad će pulsirati u ritmu legendarnih rockera koji su na sceni prisutni već 40 godina – omiljenog benda Psihomodo pop. Šećer na kraju glazbene večeri bit će nastup pobjednika ovogodišnjeg The Voice natjecanja, Martina Kosovca

Tijekom ljeta cijeli će grad biti otvorena pozornica za cool glazbena događanja, a uz poznate, javljaju se i neke sasvim nove, neotkrivene lokacije. Tako će Poreč će i ovog ljeta biti jedno od središta dobre zabave kako za sve sugrađane, tako i za brojne goste, koje pozivamo da prate bogat program u Poreču.

Već idući vikend, od 28. do 30. lipnja u Parku Olge Ban održat će se prvi festival sladoleda „Gelato Park – World of Ice cream Wonders“ koji donosi bogat program za sve generacije. Festival će se ponajviše svidjeti najmlađima, no i odrasli će moći na trenutak postati djeca te uživati u slasticama i zabavi na otvorenom. Detaljan program se nalazi na službenoj mrežnoj stranici Turističke zajednice Grada Poreča kao i na društvenim mrežama.

Svi koncerti i kino-predstave u sklopu Porečkog ljeta su besplatni, a raspored programa nalazi se na stranicama Turističke zajednice grada Poreča, na stranicama regionalne turističke zajednice, kao i na aplikaciji Moove. (iPress)