Prema ljetnom radnom vremenu, koje je već na snazi, Max City je otvoren svakoga dana, uključujući i nedjelje i to po produljenom radnom vremenu, od 9 do 22 sata. Prva radna nedjelja je 26. svibnja a posljednja 8. rujna. Više je to vremena za posjet omiljenim trgovinama, kafićima, restoranima, kinu i brojnim drugim sadržajima koje pod jednim krovom okuplja najveći istarski shopping centar.  

Ponudu je nedavno obogatio poznati modni brand Tom Tailor. Okosnicu asortimana čine bezvremenski osnovni komadi odjeće, obuće i modnih dodataka za žene i muškarce, izrađeni od ugodnih prirodnih materijala. Uskoro se očekuje i preseljenje trgovine Europa 92 u znatno veći prostor. Nova trgovina bit će najveća Europa92 u regiji a u ponudi će imati najpoznatije svjetske jeans brandove kao što su  Levi's, Mustang, Salsa Jeans, Lee, Wrangler, Pepe Jeans. Uz nikad bogatiju ponudu jeansa, kupce u novoj Europi 92 očekuju i Scotch & Soda i AD twenty kolekcije.

Uz obavezan posjet novim trgovinama, posjetitelji proljetnu garderobu mogu upotpuniti najpoznatijim svjetskim modnim brandovima kao što su Mango, H&M, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Mohito, Reserved i drugima koji nisu dostupni nigdje drugdje u Istri, već isključivo u Max Cityju.

Predah od shoppinga posjetitelji mogu potražiti u nekom od barova i restorana s domaćom i međunarodnom kuhinjom. Za one koji žele iskušati sreću, uskoro se otvara i potpuno novi Admiral Automat Klub dok filmofili neće zaobići moderni multipleks Cinestar. Djeca se najviše vesele Twister igraonici, velikom besplatnom indoor toboganu te modernom dječjem igralištu u hladu borova, na šetnici ispred Max Cityja. Za bezbrižan boravak tu je i prostrana garaža s više od 800 natkrivenih i besplatnih parkirališnih mjesta i električnom punionicom, također za besplatno korištenje.  Dobrodošli u najveći istarski trgovački centar – Max City u Puli na Stoji! (ST)