Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda-Pula na svojoj Facebook stranici u utorak 21. svibnja 2024. pokreće AUKCIJU u sklopu humanitarne akcije „Za Valenta od srca“. Prikupljen je velik broj atraktivnih proizvoda i usluga lokalnih obrta i tvrtki, koji će biti ponuđeni za nadmetanje. Tako će biti moguće licitirati za izlete brodom, ulaznice za adrenalinske i zabavne parkove, bonove za jahanje, vožnju quadom i električnim biciklom, ulaznice za kino, premium prehrambene proizvode i pića, obroke i pića u restoranima, kozmetičke tretmane, masaže, tetoviranje i pirsanje, bon u optici, mjesečne članarine za vježbanje i ples, bonove za popravke bicikala, šišanje ljubimaca, fotografiranje, instalaciju klima uređaja i još mnogošto.

Pozivamo sve vas da se uključite u aukciju i licitirate za ove zanimljive usluge i proizvode. Osim što će svaka vaša donacija biti vrijedan doprinos kvaliteti Valentove rehabilitacije, razveselit ćete sebe i svoje najmilije sa zaista simpatičnim, zabavnim i korisnim proizvodima.

Pojedinosti aukcije pratite na Facebook stranici Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda-Pula ili na ovom linku.

Proizvodi na aukciji će biti dostupni za licitaciju te će ona osoba koja ponudi najviši iznos po isteku aukcije uplatiti licitiranu vrijednost na transakcijski račun Udruge cerebralne paralize Istarske županije, IBAN: HR5923400091511274493 koji je otvoren za humanitarnu akciju kod Privredne banke Zagreb d.d. Pozivamo i ostale obrte i tvrtke da nam se jave, ako bi željeli da njihove proizvode i usluge uvrstimo u aukciju. Jednom kada aukcija bude pokrenuta, moguće je dodavati nove artikle.

Humanitarnu akciju „Za Valenta od srca“ pokrenula je Udruga cerebralne paralize Istarske županije čiji je Valent član. Valent je mladi umjetnik, voditelj likovnih radionica i naš prijatelj koji je krajem siječnja pretrpio infarkt prednje spinalne arterije zbog kojeg je ostao gotovo potpuno paraliziran od vrata prema dolje. Sva sredstva prikupljena aukcijom bit će namijenjena pokrivanju troškova Valentove rehabilitacije i smještaja uz pratitelja u Poliklinici Glavić.