Danas je u pulskoj Komunalnoj palači svečano potpisian Ugovor o donaciji i Ugovor o financiranju organizacije manifestacije „Fantastic Gaming Show“. Ugovore su potpisali gradonačelnik Pule Filip Zoričić i direktor tvrtke Fantastic Tech Ivan Tadić.

Naime, Grad Pula će pružiti potporu organizaciji gaming festivala „Fantastic Gaming Show“, koji će se održati 31. svibnja i 1. lipnja u Domu sportova Mate Parlov u Puli.

Gradonačelnik Filip Zoričić tom je prigodom zaželio organizatorima puno uspjeha i ujedno izrazio zadovoljstvo što će se ova manifestacija koja je od velikog značaja za grad održati u Puli te pružiti novi sadržaj i dovesti stručne ljude iz esport industrije kao i velik broj posjetitelja.

Ivan Tadić, direktor tvrtke Fantastic Tech koja organizira „Fantastic Gaming Show“, zahvalio je gradonačelniku i Gradu Puli na podršci. Istaknuo je kako je „Fantastic gaming show“ prvi gaming festival u Istri.

„Na festivalu će posjetitelji moći pratiti esport prvenstvo na kojem će se u nekoliko različitih disciplina natjecati igrači iz više od deset zemalja“, kazao je Ivan Tadić i pojasnio kako će u sklopu festivala biti moguće isprobati najnovija dostignuća iz svijeta tehnologije i gaminga.

„Važan dio festivala čine tematski paneli vezani uz gaming i turizam“, zaključio je Tadić i istaknuo kako očekuje da će festival u Puli okupiti preko deset tisuća posjetitelja. (iPress)