Na mrežnim stranicama Grada Pule objavljen je 3. Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu Urbanih vrtova na Gregovici.

Na pripremljenim vrtnim parcelama građani mogu uzgajati povrće, jagodičasto voće, začinsko bilje i cvijeće za vlastite potrebe, uz osigurano korištenje vode i alata.

Osim za uzgoj zdrave hrane, prilika je to i za razmjenu vrtlarskih iskustava, stjecanje novih znanja, povezivanje građana i druženje na svježem zraku.

Javni poziv za podnošenje prijava za jedanaest slobodnih vrtnih parcela bit će otvoren od 01. do 30. ožujka 2024. godine.

Cjeloviti tekst Javnog poziva objavljen je na službenim internetskim stranicama Grada Pule i na oglasnoj ploči na adresi Forum 2, Pula. Obrasci zahtjeva mogu se preuzeti u Pisarnici Grada Pule i na službenim internetskim stranicama Grada Pule objavljene uz Javni poziv.

Dodatne informacije vezane uz Javni poziv mogu se dobiti u Upravnom odjelu za urbanizam, investicije i razvojne projekte Grada Pule, svakog radnog dana od 9 do 11 sati, pozivom na brojeve telefona 371-844 ili 371-877.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu Urbanih vrtova na Gregovici dostupan je i na ovoj poveznici. (iPress)