Od 1. listopada 2023. godine stižu nova pojačanja na čelo Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i provedbu ITU mehanizma i Upravnog odjela za upravljanje imovinom i imovinsko-pravne poslove.

Upravni odjel za financije od 1. listopada vodit će Aldo Rojnić, a Upravni odjel za imovinu Sanja Kljajić Dakić.

Sanja Kljajić Dakić je magistra prava s desetogodišnjim iskustvom u struci. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a nakon položenog pravosudnog ispita počinje raditi u odvjetništvu, potom prelazi na Općinski sud u Puli, a posljednje četiri godine radi u Gradu Puli.

Aldo Rojnić je diplomirani ekonomist s gotovo tri desetljeća iskustva u struci, a u Grad Pulu dolazi iz bankarskog sektora.

Dosadašnja pročelnica Vesna Sajić ostat će u Upravnom odjelu za financije, gospodarstvo i provedbu ITU mehanizma gdje će na poziciji više savjetnice - specijalista, svojim dugogodišnjim iskustvom, iznimno doprinijeti timu, a Igor Jovin, dosadašnji pročelnik Upravnog odjela za imovinu, ojačat će pravni tim, na dužnosti pomoćnika pročelnice za pravne poslove u Službi Gradonačelnika i Gradskog vijeća. (iPress)