U sklopu programa obilježavanja Dana Općine Medulin, koja ove godine slavi 30 godina svoga postojanja i rada, u četvrtak 1. lipnja, s početkom u 19 sati, u prostoru Multimedijalnog centra Općine Medulin, 3mc-u na medulinskoj placi (Centar 58), biti će otvorena humanitarna izložba fotografija „Zlatna kora“.

Izložba je realizirana suradnjom Gradskog društva Crvenog križa Pula i Kristine Iveković, znanog lica i glasa s radija Medulin FM koja je idejna začetnica ovog projekta, a radi se o nastavku akcije "Zlatna ribica", koja je trajala do ožujka ove godine, te se izložbom nastavlja s prikupljanjem donacijskih sredstava za povećanje fonda za stipendije potrebitih srednjoškolaca i studenata.

U medulinskom otvorenju ove posebne izložbe - o ožiljcima, s kojih se želi skinuti stigmu i prikazati nešto nesavršeno lijepo, što je snaga i prilika za novi život - sudjelovati će sama inicijatorica Kristina Iveković te Katarina Trajkovski i Marin Novak, koji su uz Jakova Mareljića bili modelima za fotografije Danijela Bartolića i Marijane Banko te uz njih predstavnici Crvenog križa, Gradsko društvo Pula i Općine Medulin.

Ovime organizatori pozivaju zainteresirane mještane i posjetitelje da se pridruže svečanoj prilici u kojoj će donacijama moći podržati svrhu projekta. (iPress)