Gradonačelnik Loris Peršurić čestitao je jučer mladoj porečkoj bodybuilderici Larisi Glavini iz Bodybuilding kluba 'Veli Jože' Poreč koja se nedavno vratila sa Europskog prvenstva u Španjolskoj okrunjena vrijednim priznanjima.

Glavina je ostvarila najveći juniorski uspjeh u klupskoj povijesti osvojivši brončanu medalju u disciplini bodyfitness, dok je u istoj disciplini u seniorskoj konkurenciji zauzela osmo mjesto. Natjecanje se održavalo u španjolskom ljetovalištu Santa Susanna nedaleko Barcelone, a Larisa je na ovom europskom prvenstvu osvojila jedino odličje od svih hrvatskih natjecatelja. 

Iz BBK 'Veli Jože' nastupila je još i Maja Baričević koja je u seniorskoj konkurenciji zajedno s Dariom Stankovićem iz Požege zauzela peto mjesto u mješovitim parovima. Glavina i Baričević su time uspješno zaključile vrlo intenzivan period nastup u kojem su od prvenstva Hrvatske do Europskog prvenstva ostvarile vrlo značajne rezultate.

Čestitkama na jučerašnjem susretu pridružili su se i predsjednik Sportske zajednice grada Poreča Aleksandar Beaković, te predsjednik BBK 'Veli Jože' Dalibor Jakovčić. (iPress)