Za potrebe izrade priključka na elektroničku komunikacijsku mrežu građevine stambene namjene, trgovačkom društvu Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o. Zagreb, odobreno je izvođenje građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste i uvođenje privremene regulacije prometa na raskrižju Nobileove ulice i Ulice Rimske centurijacije.

Građevinske radove izvodi trgovačkog društva Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o. Zagreb. Odobrenje je izdano za vremenskog razdoblja od 24. do 29. siječnja 2022. godine. Mole se sudionici u prometu na dodatan oprez i poštivanje prometne signalizacije.

Sanacija nogostupa u Kolhiđanskoj ulici

 

U sklopu redovitog održavanja nerazvrstanih cesta izvršit će se sanacija dotrajalog asfalta na nogostupu u Kolhiđanskoj ulici te će se upustiti rubnjaci na pješačkim prijelazima (arhitektonske barijere). Radovi su u izvođenju trgovačkog društva Cesta d.o.o. a odobrenje je izdano za vremensko razdoblje od 24. do 29. siječnja 2022. godine.

U sklopu privremene regulacije prometa Kolhiđanska dvosmjerna ulica privremeno će se pretvoriti u jednosmjernu ulicu iz smjera Mutilske ulice prema Županskoj. Obilazni pravac iz Valvazorove ulice prema Mutilskoj ulici je preko Županske na Rašporsku ulicu te na kružno raskrižje na Cesti Prekomorskih brigada. Mole se sudionici u prometu na dodatan oprez i pridržavanja privremene regulacije prometa. (BK)