Povodom osvojene bronce na Svjetskom kickboxing prvenstvu u Jesolu u Italiji načelnik Edi Pastrovicchio organizirao je u Općinskoj vijećnici svečani prijem za brončanog hrvatskog reprezentativca Marca Opšivača.

Marco je član kickboxing kluba "Budokai" Rovinj te je zajedno sa reprezentativcem Borisom Miškovićem, ujedno i državnim prvakom  i trenerom Perom Miškovićem sa hrvatskom kickboxing reprezentacijom sudjelovao na WAKO svjetskom kickboxing prvenstvu. Marko je u disciplini full contact -75 kg pobijedio borca iz Kuwaita, Velike Britanije te Irske i tako osvojio 3. mjesto i brončanu medalju.

Marca, njegovog trenera Pera Miškovića te Marcovog klupskog kolegu Borisa su u subotu na baljanskom Trgu La Musa dočekali njegovi roditelji, prijatelji i sumještani. U organizaciji Turističke zajednice Bala priredili su mu doček za pamćenje uz vatromet i neizostavnu bakljadu.

Načelnik Edi Pastrovicchio, direktor Turističke zajednice Sandi Drandić i Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Irina Gobbato uputili su Marcu čestitke uručivši mu prigodnu novčanu nagradu u iznosu od 5.000,00 kn.

Čestitam još jednom Marcu na osvojenoj svjetskoj bronci. Velik je ovo rezultat i dokaz da se upravo rad i trud uvijek isplate. Primjer si svojim vršnjacima ali i budućim generacijama jer si dokaz kako je uz dobru organizaciju i zalaganje moguće dostići svoje snove. Vjerujem da ovo zasigurno neće biti posljednji put da se tvoje ime ističe u vrhunskim rezultatima stoga ti želim puno uspjeha i u tvom daljnjem putu- zaključio je Pastrovicchio.

Marco se zahvalio Općini Bale i Turističkoj zajednici na potpori te izrazio želju za održavanjem predavanja za učenike u našim školama. Podsjetimo da Marco završava i Kineziološki fakultet te će se sada posvetiti pisanju i obrani diplomskog rada, stoji u priopćenju. (iPress)