U službenom posjetu Gradu Vodnjanu jučer je boravila međunarodna predsjednica BPW Internationala, dr. Amany Asfour, koja na ovim prostorima boravi u sklopu nadolazećeg 3. Foruma AdrionNet. Svrha ovoga posjeta bila je upoznavanje međunarodne predsjednice BPW-a s Vodnjanom i okolicom uz naglasak na gospodarske, kulturne i ostale mogućnosti koje su prisutne na tome području.

Tijekom posjeta visoka gošća obišla je gradsku upravu i sjedište Grada Vodnjana gdje joj je od strane domaćina zamjenice gradonačelnika Diriane Delcaro Hrelja upriličen svečani prijem. Tom je prigodom zamjenica gradonačelnika Delcaro Hrelja zaželila dobrodošlicu dr. Asfour naglasivši kako je njezin posjet potvrda izvrsnih odnosa između Grada Vodnjana i međunarodne organizacije Business and Professional Women. Dr. Asfour je izrazila zahvalnost Gradu Vodnjanu na svečanom prijemu i podršci koju daje međunarodnoj organizaciji kojom ona predsjedava, a sve u cilju realizacije programa i ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Svečanom prijemu nazočili su i predsjednica BPW-a – Prvi hrvatski klub Pula Alida Perkov, članica BPW-a Pula Izabela Vitasović, savjetnik u upravnom odjelu za poslove gradonačelnika Grada Vodnjana Moris Ivančić i direktorica Turističke zajednice Grada Vodnjana Morena Smoljan Makragić.          

U sklopu posjeta Gradu Vodnjana za predstavnice BPW Internationala organiziran je obilazak starogradske jezgre Vodnjana i župne Crkve Svetoga Blaža, a tijekom posjeta obišle su i sjedišta Uljare Baioco Galižana, OPG-a Sandra Božac i obrta Guranis, Stancije Buršić – Pršutarne kod Milana te OPG-a Teraboto, priopćili su iz Vodnjana.

(iPress)