Nije bilo lako ocjenjivačkom sudu u donošenju odluke o pobjedniku jedanaestog izdanja DanceStar, Gala noći, održane u sklopu ovogodišnje završnice natjecanja plesača na DanceStaru. Plesni nastupi ekipa i pojedinaca bili su puni dinamike, scenskog sjaja i šarma.

Ocjenjivački sud u sastavu Almira Osmanović iz Hrvatske, Marty Kudelka iz SAD-a, Dylan Mayoral iz Velike Britanije i Philida Le Roux Liebenberg iz Južnoafričke Republike, nakon dvosatnog nastupa plesača na sceni u dvorani na Žatiki, donio je odluku da je najbolje svoj plesni nastup odradila Tatijana Ignjatov iz plesne skupine Unity SA iz Južne Afrike, proglasivši je pobjednicom i nagradivši je s 6.000 eura.

Drugo mjesto i nagradu od 3.000 eura osvojila je, po odluci ocjenjivačkog suda, plesna grupa Rock*Well s Filipina. Treće mjesto i nagradu od 1.000 eura osvojila je plesna grupa Eunice Marias School of Dance iz Južne Afrike.

Na sceni dvorane na Žatiki, koja je bila popunjena do posljednjeg mjesta, u sjajnoj je atmosferi nastupilo 379 plesača u 20 ekipa.

Austriju je predstavljalo najviše plesnih ekipa, njih osam. Po četiri plesne ekipe bile su iz Slovenije i Južne Afrike, a dvije ekipe predstavljale su Slovačku. Po jednu plesnu ekipu imale su Njemačka i Bugarska. (iPress)