Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u ponedjeljak u Puli kada je nekoliko osoba na Paduljskom putu fizički napalo maloljetnika kojem je liječnička pomoć pružena u pulskoj Općoj bolnici, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, izvijestila je u utorak istarska policija.

Policija je prijavu o tom incidentu zaprimila jučer oko 16 sati od roditelja napadnutog 14-togodišnjeg dječaka, a policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja te intenzivno tragaju za počiniteljima.

"To je u ovom trenutku sve što možemo iznijeti u javnost. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a na koji je način dječak napadnut i koji je bio povod tom incidentu predmet je samog istraživanja", potvrdili su iz policije.

Dodaju kako se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ovog napada.

Neslužbeno se doznaje, kako se incident dogodio u blizini kuće dječaka, koji je učenik osmog razreda osnovne škole Veli Vrh, a napadnut je dok je šetao psa.

Dječak je teže ozlijeđen te mu je u pulskoj bolnici pružena liječnička pomoć. Nije zadržan u bolnici već je pušten na kućnu njegu. (iPress)