U teškoj prometnoj nesreći sinoć oko 20 sati na cesti između Okreta i Kanfanara tri osobe su ozlijeđene i prevezene u bolnicu.

U sudaru dvaju automobila, oba vozila su teško oštećena, a BWM je dolsovno prepolovljen. Na mjestu nesreće uz policiju intervenirali su i rovinjski vatrogasci. 

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19,50 na ŽC5077 između mjesta Okreti i Kanfanar, teško su ozlijeđene dvije osobe, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Iz zasad neutvrđenih razloga, došlo je do kontakta između automobila pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak i automobila slovenskih registracijskih oznak,a kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, a u kojem se kao putnik nalazio 57-godišnjak, također državljanin Sjeverne Makedonije.

Od siline udarca vozilo pulskih registracijskih oznaka se prepolovilo te je stražnji dio vozila odbačen van kolnika. Svo troje sudionika nesreće prevezeni su u pulsku bolnicu gdje je utvrđeno kako su 25-godišnjak i 57-godišnjak teško ozlijeđeni, a 22-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Županijska cesta 5077 je u vremenu od 20,05 do 23,10 sati bila zatvorena za sav promet. (iPress)