Policijski službenici proveli su izvide vezano za ozljede koje je zadobilo dijete te je dosad provedenim radnjama utvrđeno kako se radi o nesretnom slučaju. Policija će o svemu utvrđenom dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, izvjestila je danas, u utorak 5. ožujka istarska policija.

Podsjetimo još 1. veljače izvijestili smo kako je četveromjesečna beba iz Rovinjskog sela s teškom ozljedom glave prevezena 31. siječnja poslijepodne iz pulske u riječku bolnicu na nastavak liječenja, dok je istarska policijska najavila da se utvrđuju okolnosti događaja.

Policija je u srijedu 31. siječnja, oko 15.30 sati dobila dojavu iz Odjela anestezije pulske Opće bolnice da su primili dijete s teškim ozljedama glave odnosno s prijelomom lubanje i krvarenjem u mozgu. Četveromjesečna djevojčica stavljena u induciranu komu te je hitno prevezena u riječku bolnicu na intenzivno liječenje.

Tada se već utvrdilo da nema elemenata kaznenog djela jer na tijelu djevojčice nisu pronađeni tragovi nasilja, a ništa, od ranije, nije ukazivalo na nasilno ponašanje u obitelji iz Rovinjskog sela. (iPress)

Vezani tekst: 

Četveromjesečna beba iz Rovinjskog sela s teškim ozljedama glave u bolnici, policija istražuje okolnosti