Pulska policija je 16. studenog oko 1,15 sati na kolniku Ceste prekomorskih brigada zaustavila i kontrolirala osobni automobil pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak. Policijski službenici su tijekom kontrole utvrdili kako vozač upravlja automobilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Ponuđeno ispitivanje na prisutnost opojnih droga u organizmu muškarac je izričito odbio te mu je izrečena ukupna novčana kazna od 2640 eura i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Porečka policija je pak jučer oko 7,45 sati u Ulici Stancija portun zaustavila i kontrolirala osobni automobil pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnjak. Policijski službenici su tijekom kontrole utvrdili kako vozač upravlja automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije te je muškarac uhićen i prepraćen na nadležni sud koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 1320 eura i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana. (iPress)