Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom te je utvrdila sumnju da je žena počinila kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Jučer, 21. ožujka oko 3.30 sati, u Ulici Starih statuta u Puli policijski službenici zaustavili su automobil Dacia, pulske registracijske oznake, u kojem se na mjestu suvozačice nalazila 22-godišnjakinja. Kontrolom je utvrđeno kako žena kod sebe ima vrećice s drogom, a kako bi izbjegla daljnje postupanje policije, pokušala je pobjeći s mjesta događaja. Policijski službenici ubrzo su je sustigli i uhitili te su je, uz primjenu sredstava prisile, priveli u policijsku postaju.

Policijski službenici su od osumnjičene zaplijenili ukupno bruto 76.2 grama marihuane, 9.48 grama amfetamina, 10 miligrama metadona, pet tableta normabel i novac za koji se sumnja da potječe od počinjenja kaznenog djela.

Kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da se osumnjičena bavi preprodajom droge, protiv nje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku. (iPress)