Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije u suradnji sa Specijalnom bolnicom Medico obavljat će testiranja na Covid-19 na području općine Medulin, a na inicijativu Turističke zajednice općine Medulin.

Uz već otvoreni Covid test point Medulin, od srijede kreće sa radom drugi od tri punkta koji će biti postavljen u Banjolama.

Covid test point Banjole, Kamik 36, iza benzinske postaje Petrol, kod rekciklažnog dvorišta MedEko s radom započinje 16. lipnja.

Zainteresirani za testiranje moraju se dan ranije do 18 sati javiti na mail u Turističkoj zajednici općine Medulin. Na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. potrebno je dostaviti ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice, broj mobitela i mail adresu, te mjesto testiranja.

Na Covid test pointu uzorci za testiranje uzimat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12 do 14 sati. Cijena brzog antigenskog testiranja je 100,00 kuna, a za PCR-test potrebno je izdvojiti 375,00 kuna.

Rezultati brzog antigenskog testa bit će poznati dva sata nakon uzorkovanja, a PCR testa sljedećeg dana. (iPress)