U 2. kolu JKL-e, Kadeti Stoje doživjeli su svoj prvi poraz u ovom najelitnijem natjecanju protiv zadarskog  Sonik Puntamika rezultatom 82:55. Puntamičani su od samog početka utakmice bili razigraniji i raspoloženiji od Puležana koji su djelovali poprilično indisponirano. Nakon prve četvrtine domaćini su vodili s 21:12, a na poluvremenu je rezultat bio već visokih 47:29. Ni u drugom poluvremenu igrači Stoje nisu namjestili ruku, a ni skokom nisu mogli parirati domaćinima pa su tako Puntamičani brzom tranzicijom gradili sve veću prednost. U nekoliko navrata igrači Stoje pokušavali su smanjiti zaostatak pa su se u drugoj četvrtini vratili na -5, a u trećoj na -10 koševa razlike no to je bilo sve od gostiju iz Pule koji su i pored rezultatskog minusa ostali u susretu do kraja i nisu pognuli glave.

Izgleda da je dug put na dan utakmice (5 sati) ipak ostavio traga na mladoj ekipi Stoje, no to su uvjeti u kojima se odigrava JKL-a i na koje će se novopečeni kadetski prvoligaši morati priviknuti.

Najefikasniji kod Zadrana bili su Šimun Lončar s 20, Martin Alić s 12 i Nino Barić s 10 koševa dok su kod Stoje najefikasniji bili Petar Ivančić s 17 i Roko Cetina s 14 koševa.

Već ove subote na Stoju dolazi Cedevita Junior u sklopu 3. kola JKL-e.  (SS)